Search

You Are Here:Dom > Proizvod > WPC Decking > WPC podovi
Proizvodi kategorije
Kontaktiraj nas
ADRESA: No.70, Wulipai Road, Wukang Town, Deqing, provincije Zhejiang, Kina.
MOBILE: + 86-15167218819
TELEFON: + 86-572-8036885
FAX: + 86-572-8672289
E-MAIL: ray@decorindustry.com
E-MAIL: gima@decorindustry.com
E-MAIL: annie@decorindustry.com

Spoljašnji WPC Plastični Decking

Drvene plastične kompozitne mase sa prirodnim drvenim prahom, PE sa visokom gustinom sa dodatcima, kao što su antioksidant, mazivo, boje, anti-ultraljubičasto svjetlo, ekstrudirani su na profile pod visokom temperaturom i pritiscima pomoću automatskih proizvodnih linija. Imajuće i prednosti prirodnog drveta i plastika.

Pošaljite upitChat Sada

Specifikacija


Ime proizvoda

Spoljašnji WPC Plastični Decking

Referentna svrha

Hollow Decking (Non-Capped ili Regular WPC Type)

Model br

DK9066

Slika profila

image.png

Širina

130mm

Visina

19mm

Obrada površina

Četiri strane peska

Garancija

10 godina

Standardna dužina

2200mm (ili prilagođena veličina)

Paket

Paleta

Primijenjena oblast

Decking Stambeni prostor, balkon, vrt i privatni park, bazen.


Zašto odabrati Decor composite Deck?


n0-deck-repairs.jpg

Nisko-održavanje Decking

Za razliku od standardne palete drvene stolarije, uređaji za dekoraciju nikada ne moraju biti obojeni, obojeni ili zaptivni. Osim toga, budući da su ploče otporne na sunce i vodu, vaša paluba će trajati decenijama bez upala ili truljenja. Osim povremenog pranja, dekorisanje kompozita za dekoraciju ne zahteva nikakvo održavanje, ostavljajući vam puno slobodnog vremena da uživate u prirodnom životnom prostoru!savedeck.jpg

Odporna je na toplinu i bledi

Naše podloge dolaze u različitim stilovima i bojama, ali bez obzira na koji od naših proizvoda izaberete, vaše palube će ostati bogate, živahne i prirodno lijepe u godinama koje dolaze - praktično bez potrebe za održavanjem, kako je navedeno gore. Dekor ne postaje vruće, - ploče će ostati hladne na dodir, čak iu najtoplijim ljetnim danima. Ovo je posledica visoko reflektujućih pigmenata koji se koriste za obradu svih dekorativnih proizvoda za dekorisanje.


FI-deckmaster-creativecommons.jpg

Trajnost

Vreme može biti grubo na vrtu; ona vruća ljeta, hladne zime i kišni dani često ostavljaju drvene palubne ploče istrgane i pune splintera. Deca za decu, s druge strane, ostaće lepa bez obzira na to koliko bacaju vreme - naš proizvodni proces osigurava dugotrajan kvalitet, zbog čega svi naši proizvodi za decu imaju minimalnu 20-godišnju garanciju (10 godine za komercijalne instalacije).


Tvrđava-sigurna-palub-pod-600x800.jpg Sigurnost

Dečje kompozitne ploče imaju otporne površine za hodanje, za razliku od tradicionalnog drveta, De je bez splintera, tako da možete slobodno da se opustite i počnete sa svojim cipelama. Naši sigurni proizvodi visokih performansi su odlični za pabove, kafiće i restorane sa svojim sopstveni otvoreni prostori, a zato što dekoracija dekoracije ima površinu otpornu na klizanje, ona je takođe idealna za palubu za bazen i spa okruženje.
Pribor i instalacija:

Nudimo fascikalne table, četvrtastu ivicu, šipku i vijčane daske koje vam pomažu da postavite konačne dodire na svoj vlastiti projekat.

安装 .jpg

FAQ:

P: Od čega je napravljena dekorativna komoda?

A: WPC je zeleni materijal za bušenje, napravljen je od 60% vlakana od prirodnog drveta prvog razreda (profesionalno suho tretiranje), 30% ekoloških i prvih rektkuliranih HDPE materijala i 10% hemijskog dodatka (antiUV agens, antioksidacionog agensa, , stabilizatori, boje, sredstvo protiv gljivica, sredstvo za spajanje itd.).

P: Šta je HDPE?

A. Polietilen visoke gustine (HDPE) ima ekstra viskozni odnos prema gustini i jedan je od najčešće korišćenih plastičnih masa - obično se nalazi u krutim proizvodima poput mlečnih galona, šoljica i boca vode. Njegova snaga deluje kao prepreka protiv vlage, i opire se insektima, gnječama i drugim hemikalijama. Lako se mogu reciklirati i bez štetnih emisija, korištenje HDPE-a rezultuje u pločama za podove koje su jače, izuzetno izdržljive i održive od kompozita sa ne-HDPE plastikom.

P: Možete li napraviti svetlosnu boju? poput belog?

O: Da, možemo, boja nije problem, koekstruzija je različite boje, molim vas recite nam koju boju vam treba.

P: Kako očistiti WPC decking?

A: 1. Mala ogrebotina nije bila mnogo važna za izgled palube. Ako se insistira na uklanjanju ovakvih ogrebotina, može se koristiti metalno lajsanje ili srednji papir za brušenje.

2. Opšta prljavština i ostaci
Obrnuto područje treba prskati crijevo za uklanjanje površinskih ostataka. Koristite toplu vodu sa sapunom i mekanu četku za skidanje prljavštine i oštećenja od uzorka za utiskivanje.

Hot Tags: Vanjski WPC Composite Decking, Kina, dobavljači, proizvođači, tvornice, veleprodaja, prilagođeni, na prodaju
Srodni proizvodi